0754 023 038
comenzionline@whiteland.ro
Interval orar de preluare comenzi: L-V 8:30-17:30

Salata de peste marinat Salmaris, 200g

Salata de peste marinat Salmaris, 200g
SKU: 5941880902563
Furnizor: Pescado
5,28 lei

Salata de peste marinat Salmaris, 200g

Masa neta:200g

Masa neta a compozitiei solide:140g

 

Ingrediente: Peste marinat maruntit in proportii variabile (hering-Clupea Harengus,macrou-Scomber scorus) (40%),ulei vegetal de floarea soarelui,legume in proportii variabile (ceapa,morcov (35%)),sare,zahar,acidifiant:acid acetic,condmente (piper).

Zona de captura:Atlanticul de Nord-Est,FAO 27.

Subzona de captura:Marea Norvegiei (IIa),Marea Nordului (IV),Islanda si Insulele Feroe (V).

 

Metoda de captura:Pescuit oceanic,Trauler.

 

Valori nutritionale medii pentru 100g:

Valoare energetica:1369KJ/331Kcal

Grasimi:31g din care acizi grasi saturati:2.7g

Glucide:6.6g

din care zaharuri:4.3 g

Fibre:0.8g

Proteine:6.1g

Sare:2.5g

 

Produs fabricat intr-un sistem de management certificat conform FSSC 22000.

A se pastra la o temperatura intre:00C si +80C

A se consuma in 48 h dupa deschidere.

A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Produs de:SC PESCADO GROUP SRL,Str.Chebac 59,Buhusi,Jud.Bacau,Romania

Salata de peste marinat Salmaris, 200g

Masa neta:200g

Masa neta a compozitiei solide:140g

 

Ingrediente: Peste marinat maruntit in proportii variabile (hering-Clupea Harengus,macrou-Scomber scorus) (40%),ulei vegetal de floarea soarelui,legume in proportii variabile (ceapa,morcov (35%)),sare,zahar,acidifiant:acid acetic,condmente (piper).

Zona de captura:Atlanticul de Nord-Est,FAO 27.

Subzona de captura:Marea Norvegiei (IIa),Marea Nordului (IV),Islanda si Insulele Feroe (V).

 

Metoda de captura:Pescuit oceanic,Trauler.

 

Valori nutritionale medii pentru 100g:

Valoare energetica:1369KJ/331Kcal

Grasimi:31g din care acizi grasi saturati:2.7g

Glucide:6.6g

din care zaharuri:4.3 g

Fibre:0.8g

Proteine:6.1g

Sare:2.5g

 

Produs fabricat intr-un sistem de management certificat conform FSSC 22000.

A se pastra la o temperatura intre:00C si +80C

A se consuma in 48 h dupa deschidere.

A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Produs de:SC PESCADO GROUP SRL,Str.Chebac 59,Buhusi,Jud.Bacau,Romania