0754 023 038
comenzionline@whiteland.ro
Interval orar de preluare comenzi: L-V 8:30-17:30

Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   - Comenzile pot fi plasate pe site-ul nostru non-stop, printr-o procedura simpla. Trebuie doar sa ai cont de utilizator.
   - Contul de utilizator se creaza astfel: se apasa butonul Inregistrare din dreapta sus, dupa care se completeaza rubricile obligatorii, care ne sunt necesare pentru facturare si pentru expedierea comenzii.
   - Dupa care, un simplu click pe produsele comandate le va adauga in cos. Cu un click pe cos de cumparaturi, puteti vedea in orice moment produsele comandate.
   - Cand comanda este gata, se apasa butonul comanda, numai dupa ce s-a citit rubrica Termeni si conditii.
   - Se alege adresa de expediere dorita sau se completeaza o alta adresa.
   - Se alege adresa de facturare, metoda de expediere, metoda de plata, se citesc informatiile referitoare la plata, si se confirma comanda.

  • Cum platesc?

   - Plata se poate efectua la livrare, in numerar sau prin plata cu cardul online.

  • Trebuie sa am neaparat cont ca sa platesc?

   - Da, pentru a putea efectua comanda este necesar sa aveti cont si sa completati datele necesare pentru facturare si expediere.

  • Pot returna produsele?

   - In momentul receptiei comenzii, produsele trebuie verificate. In cazul in care unele produse nu corespund cu cele comandate, acestea pot fi returnate curierului, pe loc. Se va plati doar suma aferenta produselor receptionate.

  • Care este comanda minima?

   - Comanda minima este de 75 RON. Pentru comenzile sub 150 de RON se plateste taxa de transport de 20 RON/livrare. De asemenea, pentru comenzile in afara celor 13 orase precizate pe site, se plateste o taxa de transport de 10 RON/km.

  • Se plateste transportul?

   - Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 150 RON, in orasele Bucuresti, Bacau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Timisoara, Pitesti, Ploiesti. Pentru comenzile intre 75 si 150 de RON se plateste taxa de transport de 20 RON/livrare. De asemenea, pentru comenzile in afara oraselor precizate pe site, se plateste o taxa de transport de 10 RON/km. 

  • Se percep alte taxe in afara pretului afisat?

   - Nu, cu exceptia taxelor de transport numai in cazul comenzilor sub 150 RON si in afara oraselor enumerate la intrebarea anterioara.

  • Ce se intampla daca produsele pe care le comand nu sunt in stoc?

   - Veti fi contactat telefonic pentru a vi se sugera inlocuirea produselor cu o varianta similara sau comanda se va livra fara produsele respective. In cazul in care comanda scade sub pragul de 150 RON din acest motiv, nu veti plati taxe de transport.