0754 023 038
comenzionline@whiteland.ro
Interval orar de preluare comenzi: L-V 8:30-17:30

Creme Dual 25% grasime vegetala Meggle,1L

Creme Dual 25% grasime vegetala Meggle,1L
SKU: 11211
Furnizor: Meggle Romania
12,80 lei

CREME DUAL

 

Preparat cu grăsimi vegetale pentru mixare şi gătit, neîndulcit. Grăsime 25%. Tratat UHT. 1000 ml.

 

Creme Dual este alternativa ideală la smântâna naturală şi poate fi folosit la diverse reţete pentru gătit, datorită stabilităţii la acid şi la căldură. Produsul se poate folosi ca o cremă pentru gătit sau mixare.

 

Ingrediente: zară, ulei de cocos (total hidrogenat) 17,5%, apă, ulei de cocos 7,5%, amidon modificat, emulgatori: E 472b, E 473,  E 322 (soia); stabilizatori: E 460, E 466, E 331, E 410, E 415.

 

A se consuma, de preferinţă, înainte de: vezi pe ambalaj. Produsul poate fi depozitat la

o temperatură ambientală. Pentru a-i menţine calitatea optimă, produsul poate fi

păstrat la o temperatură de +4°C - +20°C. După desfacere, a se păstra la frigider (+2°C - +8°C) şi a se consuma în 3 zile. Pentru a obţine un rezultat optim, se recomandă răcirea produsului la +6°- +8°C înainte de folosire.

 

Producător: RAJO a.s, Studena 35, 823 55 Bratislava, Slovacia.

 

Imaginea de pe ambalaj redă o sugestie de prezentare.

 

 

Informaţii nutriţionale per 100 ml de produs:

 

Valoare energetică 1060 kJ / 253 kcal

 

Grăsimi 26 g

din care acizi graşi saturaţi 25 g

Glucide 3,3 g

din care zaharuri 3,0 g

Proteine 2,3 g

Sare 0,18 g

 

CREME DUAL

 

Preparat cu grăsimi vegetale pentru mixare şi gătit, neîndulcit. Grăsime 25%. Tratat UHT. 1000 ml.

 

Creme Dual este alternativa ideală la smântâna naturală şi poate fi folosit la diverse reţete pentru gătit, datorită stabilităţii la acid şi la căldură. Produsul se poate folosi ca o cremă pentru gătit sau mixare.

 

Ingrediente: zară, ulei de cocos (total hidrogenat) 17,5%, apă, ulei de cocos 7,5%, amidon modificat, emulgatori: E 472b, E 473,  E 322 (soia); stabilizatori: E 460, E 466, E 331, E 410, E 415.

 

A se consuma, de preferinţă, înainte de: vezi pe ambalaj. Produsul poate fi depozitat la

o temperatură ambientală. Pentru a-i menţine calitatea optimă, produsul poate fi

păstrat la o temperatură de +4°C - +20°C. După desfacere, a se păstra la frigider (+2°C - +8°C) şi a se consuma în 3 zile. Pentru a obţine un rezultat optim, se recomandă răcirea produsului la +6°- +8°C înainte de folosire.

 

Producător: RAJO a.s, Studena 35, 823 55 Bratislava, Slovacia.

 

Imaginea de pe ambalaj redă o sugestie de prezentare.

 

 

Informaţii nutriţionale per 100 ml de produs:

 

Valoare energetică 1060 kJ / 253 kcal

 

Grăsimi 26 g

din care acizi graşi saturaţi 25 g

Glucide 3,3 g

din care zaharuri 3,0 g

Proteine 2,3 g

Sare 0,18 g