0754 023 038
comenzionline@whiteland.ro
Interval orar de preluare comenzi: L-V 8:30-17:30

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Site-ul www.e.whiteland.ro  este proprietatea. S.C. Whiteland Import Export SRL, societate comerciala de nationalitate romana cu sediul in Bucuresti, str. Drumul Dealul Bradului, Nr.86-120, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. j40/27181/1993, CUI RO 4979492;

Toate comenzile efectuate prin intermediul situ-lui www.e.whiteland.ro vor fi validate in limita stocului disponibil Whiteland rezervandu-si dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare.

Site-ul este accesibil clientilor pentru preluarea si procesarea comenzilor de luni pana vineri intre orele 8:30-17:30, in afara cazurilor in care se efectueaza lucrari de mentenanta.

Accesarea si utlizarea sit-ului presupune acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

 

  1.       Definitii

 

Termenul “site” se refera la site-ul www.e.whiteland.ro. Design-ul si continutul site-ului apartin companiei Whiteland si sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor si drepturile conexe, precum si alte drepturi de proprietate intelectuala;

Termenul “Whiteland” se refera la societatea S.C. Whiteland Import Export SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Drumul Dealul Bradului, Nr.86-120, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. j40/27181/1993, CUI RO 4979492;

Termenul “Whiteland Logistics” se refera la societatea S.C. Whiteland Logistics SRL, cu in Bucuresti, str. Drumul Dealul Bradului, Nr.86-120, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. nr.j40/9816/2003, avand CUI RO 15601203, care efectueaza livrarea si incaseaza contravaloarea marfii in numele www.e.whiteland.ro

Termenii “Utilizator” si “Vizitator” se refera la toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza sit-ul www.e.whiteland.ro, indiferent de motiv;

Termenul “Client” se refera la toate persoanele fizice sau juridice care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul situ-lui www.e.whiteland.ro;

Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.

Termenul ”Date personale”, se refera la informatiile pe care le colectam de la utilizatori si pe baza carora puteti fi identificati personal. Acestea pot include numele utilizatorului, adresa, numarul de telefon, CNP-ul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila.

Termenul “Continut” se refera la totalitatea informatiilor (fotografiile digitale, textele, datele tehnice, precum si celelalte informatii) care se gasesc pe site.

 

  1.       Conditii de utlizare

 

2.1.Continut

Whiteland isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site, fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea site-ului.

Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse dupa modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.

2.2.Copyright

Continutul intregului site apartine Whiteland si furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la drepturile de autor si drepturile conexe, precum si cu cele ale altor forme de protejare a proprietatii intelectuale.

Nu se pot copia, descarca, reproduce, posta, etc. niciun fel de text, imagine pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, fara acordul prealabil exprimat in scris al Whiteland.

Folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Whiteland, a oricaror elemente din continutul sit-ului va atrage raspunderea conform legilor in vioare.

 

2.3.Inregistrare

Inainte de a efectua prima comanda Clientul trebuie sa se inregistreze cu un nume si o parola.

Inregistrarea ca membru pe site-ul www.e.whiteland.ro presupune:

-          furnizarea de date reale, exacte si complete; furnizarea de informatii inexacte, incomplete sau false ne da dreptul de a suspenda sau inchide contul utilizatorului;

-          mentinerea si reinoirea datelor de inregistrare astfel incat sa corespunda cu realitatea;

Orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator precum si pastrarea in siguranta a parolei sunt integral in responsabilitatea dvs.

Parola este strict confidentiala si va fi ceruta ori de cate ori Clientul va efectua o comanda online, acesta fiind singurul responsabil de utilizarea acesteia.

In cazul pierderii sau uitarii parolei aceasta poate fi recuperata prin accesarea casutei “recupereaza parola” si introducand adresa de e-mail, urmeaza sa fiti directionati catre un camp pentru schimbarea parolei.

Whiteland isi rezerva dreptul de a suspenda accesul dvs. la continutul situ-lui sau la o parte a aceastui continut, fara obligatia de a furniza explicatii. In cazul in care administratori siteului vor suspenda calitatea de utlizator al site-ului, nu veti fi indreptatiti la primirea niciunei despagubiri.

 

2.4.Link-uri

Site-ul poate gazdui link-uri catre alte site-uri. Raspunderea pentru continutul si functionarea acestor site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Whiteland nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resurse spre care trimit aceste link-uri.

2.5.Declinarea responsabilitatii

Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Whiteland si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, Whiteland isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Whiteland nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor postate de utilizatori dar isi asuma dreptul de a sterge orice continut considerat inadecvat pentru site.

            Whiteland nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a produselor afisate.

Whiteland isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu este pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului sau importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de Whiteland pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans

            In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a comenzilor, Whiteland nu va plati despagubiri  clientului. Valoarea maxima a obligatiilor Whiteland, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Whiteland de la clientul respectiv. Dupa receptia produselor, lui Whiteland nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

Whiteland nu raspunde pentru costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

Whiteland nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

2.6.Promotii si concursuri

Regulamentele pentru  Promotiile si Concursurile desfasurate sunt comunicate prin intermediul site-ului sau prin mesaje de e-mail. Promotiile sunt valabile in perioada de timp mentionata sau in limita stocului disponibil. Whiteland isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

 

2.7.Informatii referitoare la livrare si retur

Termenul de livrare a produselor se incadreaza intre 24 de ore si 48 de ore, de la momentul confirmarii comenzii, pentru orasele: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Suceava, Oradea, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Ploiesti, in limita stocului disponibil.

Pentru livrari in alte localitati se confirma telefonic data de livrare.

Clientul va receptiona produsele livrate, verificand la primire daca acestea sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate reprezentantilor  Whiteland Logistics.

Clientul se obliga ca in termen de maxim o zi lucratoare de la primirea produselor sa anunte Whiteland la numarul de telefon 0754023038 sau la adresa de e-mail comenzionline@whiteland.ro orice problema aparuta in legatura cu livrarea. In caz contrar, orice reclamatie nu va mai fi luata in considerare.

Whiteland va raspunde la cererile si reclamatiile primite in termen 3 de zile

In cazul livrarii partiale sau necorespunzatoare a produselor comandate (alte sortimente decat cele comandate), Utilizatorul are dreptul de a refuza partial receptia comenzii; obligatia utilizatorului se rezuma la plata sumelor corespunzatoare pentru produsele receptionate. Produsele pot fi refuzate numai in momentul receptiei, orice alte reclamatii ulterioare cu privire la neconformitatea comenzii nu vor fi luate in considerare.

Clientul poate solicita returul produselor in urmatoarele cazuri:

-          In cazul in care Whiteland a livrat un alt produs decat cel comandat, caz in care toate costurile de retur si transport al produsului corect comandat vor fi suportate de Whiteland;

-          In cazul in care produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta Whiteland, caz in care toate costurile de retur si transport al produsului corect comandat vor fi suportate de Whiteland;

Returul produselor se va face doar in ambalajul original, in bune conditii pentru revanzare, la sediul Whiteland Logistics, insotite de toate documentele si acesoriile acestuia, astfel:

-          Produsele alimentare a caror perioada de valabilitate este mai mare de 2 zile pot fi returnate in 48 de ore de la achizitionarea acestora.

 

2.8.Transportul

Comanda minima este de 75 Ron. Pentru comenzile sub 150 de Ron se percepe o taxa de transport de 20 Ron/livrare.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 150 Ron in orasele : Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Suceava, Oradea, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Ploiesti (si localitatile limitrofe ale acestora, acestea fiind verificate telefonic de catre reprezentantul e.whiteland impreuna cu Clientul).

Pentru livrari in alte localitati se va percepe o taxa de transport de 10 Ron/km.

Whiteland poate solicita informatii suplimentare despre adresa si ora la care sa fie livrata comanda, in cazul in care informatiile furnizate initial de client nu sunt suficiente pentru onorarea comenzii.

In aceasta situatie, comanda va fi validata doar la primirea noilor informatii solicitate, iar daca Clientul nu furnizeaza informatiile suplimentare solicitate Whiteland isi rezerva dreptul a anula comanda respective.

De asemenea, Whiteland isi rezerva dreptul de a anula comanda in urmatoarele cazuri, fara a se limita la acestea: i) in cazul in care exista probleme cu plata acesteia; ii) in cazul in care exista posibilitatea lipsei din stoc a mai multor produse din comanda respective; iii) in cazul unui litigiu cu clientul respective, caz in care va anunta telefonic sau prin scrisoare recomanda clientul despre respective situatie.

2.10. Legea aplicabila - Litigii

Contractul este supus legii romane. Orice neintelegere intre Utilizator si Whiteland se va solutiona pe cale amiabila. In caz de esec al concilierii, partea nemultumita se va putea adresa instantelor judecatoresti competente de la sediul Whiteland.

2.11. Forta majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui evenimement de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

2.12. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.e.whiteland.ro  sau de a afecta performantele serverelor pe care ruleaza site-ul www.e.whiteland.ro va fi considerata tentativa de fraudare si va genera deschiderea cercetarii penale impotriva autorului acestor fapte.

 

 

  1.       Protectia datelor cu caracter personal

 

 

In conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice va informam ca Whiteland inregistreaza date cu caracter personal, numai pentru scopurile specificate, conform notificarii cu numarul 5942.

Prin utilizarea site-ului www.e.whiteland.ro sunteti de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal furnizate in mod voluntar de catre dumneavoastra. Prin stocarea datelor se intelege pastrearea datelor oferite in mod voluntar de catre dumneavoastra pe orice fel de suport si pe o perioada de timp nespecificata.

In vederea facturarii serviciilor si pentru a avea toate informatiile prin care puteti fi identificat, Whiteland va poate solicita furnizarea de date personale, incluzand numele dvs, adresa, email, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, cod numeric personal.

Conform Legii beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa jusititie. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, data si semnata la adresa de e-mail comenzionline@whiteland.ro sau la adresa: Bd. Metalurgiei, Nr.132, Sector 4, Bucuresti.

 

4. Pretul

Preturile platite de Client sunt cele afisate pe acest site, cu exceptia situatiei in care apare o eroare.

Preturile sunt exprimate in Ron si au toate taxele incluse cu exceptia costurilor de transport, daca este cazul.

 Preturile contin TVA (9%) si pot fi modificate de Whiteland, in orice moment, fara preaviz. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile preturilor, aveti optiunea de a inceta utilizarea serviciilor.

Daca pretul produsului a fost afisat gresit sau a fost gresit introdus in baza de date de Whiteland, iar livrarea nu a fost efectuata, Whiteland isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

  1.       Plata serviciilor (de completat de WIE )

Plata produselor comandate se va face in momentul in care produsele ajung la Client (plata rambus).

Factura emisa de catre Whiteland pentru fiecare comanda va insoti produsele livrate iar chitanta va fi emisa de Whiteland Logistics.

Plata cu cardul online:Toate tranzactiile bancare de pe site vor fi efectuate intr-o maniera securizata, PayU - partenerul Whiteland - fiind garantul acestei securitati din punctul de vedere al efectuarii platilor online si se obliga sa protejeze toate datele si informatiile personale ce au legatura cu modalitatile de plata online.

Toate informatiile introduse in vederea efectuarii unei plati online (numarul cadrului, parola, data validitatii cardului) nu vor fi stocate pe serverele Whiteland ci vor fi exclusiv in sarcina PayU.

 

  1.       Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlate clauze.

Pentru orice informatii, nelamurii sau reclamatii legate de functionarea sau de continutul serviciilor site-ului, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa comenzionline@whiteland.ro sau telefonic la 0754 023038.

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor poate fi accesata la urmatorul link: www.anpc.gov.ro